• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Norröna W Lyngen Dri2 Thermo60 Jacket Caviar
Norröna W Lyngen Dri2 Thermo60 Jacket Caviar

Caviar

Norröna

Norröna W Lyngen Dri2 Thermo60 Jacket Caviar

Denna tekniska heltejpade isoleringsjacka är tillverkad i en 15D 2L dri2 och återvunnen nylon. Den erbjuder utmärkt skydd, lätt och bra andningsförmåga, perfekt för skidturer och andra aktiviteter med hög intensitet. Den har en PFC/C0-behandling med en vattenspelare på 20.000. Fickan är inte vattentät. Den 60g/m2 100% återvunna polyesterisoleringen fördelas i en t-shirtform för att säkerställa fantastiska värmeegenskaper där den behövs som mest: kropp och halvärm är 60g/m2, resten är 40g/m. Denna premiumisoleringsjacka är den perfekta hybriden mellan en isolerad jacka och en superlätt vattentät och andningsbar skaljacka. Den är utvecklad som en kompromisslös isoleringsjacka med stort fokus på vikt, känsla och termiska egenskaper. Det är vad du tar med dig för äventyren när det är tufft väder eller som en kombinationsjacka under toppturer och äventyr på våren. För att hålla vikten nere och sänka förpackningsvolymen har den en minimalistisk design och bara de väsentliga egenskaperna. Norröna W Lyngen Dri2 Thermo60 Jacket har en teknisk passform med ledade ärmar och bra ärmrörlighet. Passar såväl ovanpå som under en skaljacka och har en hjälmkompatibel huva.

Storlek

3 149 kr
4 499 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Norrøna

Denna tekniska heltejpade isoleringsjacka är tillverkad i en 15D 2L dri2 och återvunnen nylon.
Den erbjuder utmärkt skydd, lätt och bra andningsförmåga, perfekt för skidturer och andra aktiviteter med hög intensitet. Den har en PFC/C0-behandling med en vattenspelare på 20.000.
Fickan är inte vattentät. Den 60g/m2 100% återvunna polyesterisoleringen fördelas i en t-shirtform för att säkerställa fantastiska värmeegenskaper där den behövs som mest: kropp och halvärm är 60g/m2, resten är 40g/m.

Denna premiumisoleringsjacka är den perfekta hybriden mellan en isolerad jacka och en superlätt vattentät och andningsbar skaljacka. Den är utvecklad som en kompromisslös isoleringsjacka med stort fokus på vikt, känsla och termiska egenskaper. Det är vad du tar med dig för äventyren när det är tufft väder eller som en kombinationsjacka under toppturer och äventyr på våren. För att hålla vikten nere och sänka förpackningsvolymen har den en minimalistisk design och bara de väsentliga egenskaperna.

Norröna W Lyngen Dri2 Thermo60 Jacket har en teknisk passform med ledade ärmar och bra ärmrörlighet. Passar såväl ovanpå som under en skaljacka och har en hjälmkompatibel huva.