• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Arc´teryx W Atom Hoody Black Sapphire
Arc´teryx W Atom Hoody Black Sapphire

Black Sapphire

Arcteryx

ArcteryxArc´teryx W Atom Hoody Black Sapphire

Atom Hoody från Arc'teryx är en smidig och komprimerbar lättviktsjacka i dammodell med smal passform och huva som passar perfekt som ett varmt mellanlager eller som ytterjacka i sig. Med ett yttermaterial i Tyono™ blir Atom Hoody en jacka som både besitter en hög andningsförmåga och är slitstark. Jackan är vind- och vattenavvisande tack vare en DWR behandling och fodrad med Coreloft™ vilket gör att den passar för vilken aktivitet du än tänkt utföra på grund av sin förmåga att hålla värmen samtidigt som den effektivt transporterar bort fukt- det ultimata materialet att ha som mellanlager! Atom Hoody är även försedd med en “No Slip Zip” som ser till att dragkedjan sitter på plats utan att glida ner, en värmande och justerbar huva, ventilerande sidopaneler i fleece placerade på jackans insida, muddar i ärmsluten, sidofickor och innerficka förseglade med dragkedja. Specifikationer:

Storlek

2 499 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Storleksguide

Arcteryx

Atom Hoody från Arc'teryx är en smidig och komprimerbar lättviktsjacka i dammodell med smal passform och huva som passar perfekt som ett varmt mellanlager eller som ytterjacka i sig. Med ett yttermaterial i Tyono™ blir Atom Hoody en jacka som både besitter en hög andningsförmåga och är slitstark. Jackan är vind- och vattenavvisande tack vare en DWR behandling och fodrad med Coreloft™ vilket gör att den passar för vilken aktivitet du än tänkt utföra på grund av sin förmåga att hålla värmen samtidigt som den effektivt transporterar bort fukt- det ultimata materialet att ha som mellanlager!

Atom Hoody är även försedd med en “No Slip Zip” som ser till att dragkedjan sitter på plats utan att glida ner, en värmande och justerbar huva, ventilerande sidopaneler i fleece placerade på jackans insida, muddar i ärmsluten, sidofickor och innerficka förseglade med dragkedja.

Specifikationer: