• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Arc´teryx W Atom Vest Black
Arc´teryx W Atom Vest Black

Black

Arcteryx

ArcteryxArc´teryx W Atom Vest Black

Arc’teryx Atom Vest är en smidig och komprimerbar lättviktsväst i dammodell som slutar vid höften och har en smal passform – ett perfekt mellanlager med ett yttermaterial i Tyono™ som både besitter en hög andningsförmåga och som är riktigt slitstarkt. Västen är vind- och vattenavvisande tack vare en DWR behandling, och fodrad med Coreloft vilket gör att den passar för vilken aktivitet du än tänkt utföra på grund av sin förmåga att hålla värmen samtidigt som den effektivt transporterar bort fukt- det ultimata materialet att ha som mellanlager! Atom Vest är även försedd med “No Slip Zip” som ser till att dragkedjan sitter på plats utan att glida ner, ventilerande sidopaneler i fleece placerade på jackans insida, en hög krage med fleeceklädd insida, muddar i ärmsluten, sidofickor och innerficka förseglade med dragkedja. Specifikationer:

Storlek

1 259 kr
1 799 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Storleksguide

Arcteryx

Arc’teryx Atom Vest är en smidig och komprimerbar lättviktsväst i dammodell som slutar vid höften och har en smal passform – ett perfekt mellanlager med ett yttermaterial i Tyono™ som både besitter en hög andningsförmåga och som är riktigt slitstarkt. Västen är vind- och vattenavvisande tack vare en DWR behandling, och fodrad med Coreloft vilket gör att den passar för vilken aktivitet du än tänkt utföra på grund av sin förmåga att hålla värmen samtidigt som den effektivt transporterar bort fukt- det ultimata materialet att ha som mellanlager!

Atom Vest är även försedd med “No Slip Zip” som ser till att dragkedjan sitter på plats utan att glida ner, ventilerande sidopaneler i fleece placerade på jackans insida, en hög krage med fleeceklädd insida, muddar i ärmsluten, sidofickor och innerficka förseglade med dragkedja.

Specifikationer: