• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Arc´teryx W Atom Jacket Black
Arc´teryx W Atom Jacket Black

Black

Arcteryx

ArcteryxArc´teryx W Atom Jacket Black

Atom Jacket i dammodell från Arc'teryx är en smidig och komprimerbar lättviktsjacka med smal passform i höftlängd som passar perfekt som ett varmt mellanlager eller som ytterjacka i sig. Med ett yttermaterial i Tyono™ blir Atom Jacket en jacka som både besitter en hög andningsförmåga och är slitstark. Jackan är vind- och vattenavvisande tack vare en DWR behandling och fodrad med Coreloft™ vilket gör att den passar för vilken aktivitet du än tänkt utföra på grund av sin förmåga att hålla värmen samtidigt som den effektivt transporterar bort fukt- det utmärkt material att använda som mellanlager! Atom Jacket är även försedd med en “No Slip Zip” som ser till att dragkedjan sitter på plats utan att glida ner, ventilerande sidopaneler i fleece placerade på jackans insida, en hög krage med fleeceklädd insida, muddar i ärmsluten, sidofickor och innerficka förseglade med dragkedja. Specifikationer:

Storlek

1 609 kr
2 299 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Storleksguide

Arcteryx

Atom Jacket i dammodell från Arc'teryx är en smidig och komprimerbar lättviktsjacka med smal passform i höftlängd som passar perfekt som ett varmt mellanlager eller som ytterjacka i sig. Med ett yttermaterial i Tyono™ blir Atom Jacket en jacka som både besitter en hög andningsförmåga och är slitstark. Jackan är vind- och vattenavvisande tack vare en DWR behandling och fodrad med Coreloft™ vilket gör att den passar för vilken aktivitet du än tänkt utföra på grund av sin förmåga att hålla värmen samtidigt som den effektivt transporterar bort fukt- det utmärkt material att använda som mellanlager!

Atom Jacket är även försedd med en “No Slip Zip” som ser till att dragkedjan sitter på plats utan att glida ner, ventilerande sidopaneler i fleece placerade på jackans insida, en hög krage med fleeceklädd insida, muddar i ärmsluten, sidofickor och innerficka förseglade med dragkedja.

Specifikationer: