• Leverans inom 2-3 dagar
 • Fri frakt över 400 kr
 • Betala med Klarna
Sweet Protection Trooper 2Vi SL Mips Gloss Fluo
Sweet Protection Trooper 2Vi SL Mips Gloss Fluo

Gloss Fluo

Sweet Protection

Sweet Protection Trooper 2Vi SL Mips Gloss Fluo

Trooper 2Vi SL MIPS Helmet från Sweet Protection är slalomhjälmen som är 7% lättare och ger 16% bättre skydd än sin föregångare. Sweet Protection har tagit fram den revolutionerande teknologin 2Vi Technology, vilket är ett avancerat system som integrerar skal, stötdämpande liner och 2-lagers MIPS i ett, för ännu bättre skydd vid alla sorters smällar, både i låg och hög hastighet. Ett tvådelat skal tillverkat i TLC, Thermoplastic laminated carbonfiber, som är förstärkt med Impact Shields för att fördela ut eventuella smällar över hjälmen. Även utrustad med en löstagbar liner som också går att tvätta, avtagbara öronlappar, ställbar ventilation i fram och ett magnetiskt spänne. Storleken justerar du till perfektion tack vare Occigrip, som även går att ställa i höjd. Trooper 2Vi SL Mips är en utav marknadens mest avancerade slalomhjälmar och är designad och tillverkad för att ge optimalt skydd och prestanda. Den medföljande bågen är enkel att justera i höjd och även att montera på och av. Egenskaper: CE EN 1077, CLASS B / ASTM 2040 2-layer MIPS Ventilerande, uttagbar och tvättbar liner. Magnetiskt spänne, enkelt att knäppa och knäppa upp även med handskar. Justerbar passform med Occigrip. Löstagbara öronlappar med kanaler för optimal hörsel Audio Ready System Båge och hjälmpåse ingår

Färger

 • Sweet Protection Trooper 2Vi SL Mips Gloss Fluo
 • Sweet Protection Trooper 2Vi SL Mips Dirt Black
 • Sweet Protection Trooper 2Vi SL Mips Deep Purple Metallic
 • Sweet Protection Trooper 2Vi SL Mips Gloss White
 • Sweet Protection Trooper 2Vi SL Mips Misty Turquoise
 • Sweet Protection Trooper 2Vi SL Mips Panther

Storlek

3 399 kr

I lager

 • Leverans inom 2-3 dagar

 • Fri frakt över 400 kr

 • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Sweet Protection

Trooper 2Vi SL MIPS Helmet från Sweet Protection är slalomhjälmen som är 7% lättare och ger 16% bättre skydd än sin föregångare.

Sweet Protection har tagit fram den revolutionerande teknologin 2Vi Technology, vilket är ett avancerat system som integrerar skal, stötdämpande liner och 2-lagers MIPS i ett, för ännu bättre skydd vid alla sorters smällar, både i låg och hög hastighet.
Ett tvådelat skal tillverkat i TLC, Thermoplastic laminated carbonfiber, som är förstärkt med Impact Shields för att fördela ut eventuella smällar över hjälmen. Även utrustad med en löstagbar liner som också går att tvätta, avtagbara öronlappar, ställbar ventilation i fram och ett magnetiskt spänne. Storleken justerar du till perfektion tack vare Occigrip, som även går att ställa i höjd.

Trooper 2Vi SL Mips är en utav marknadens mest avancerade slalomhjälmar och är designad och tillverkad för att ge optimalt skydd och prestanda.

Den medföljande bågen är enkel att justera i höjd och även att montera på och av.

Egenskaper:

CE EN 1077, CLASS B / ASTM 2040
2-layer MIPS
Ventilerande, uttagbar och tvättbar liner.
Magnetiskt spänne, enkelt att knäppa och knäppa upp även med handskar.
Justerbar passform med Occigrip.
Löstagbara öronlappar med kanaler för optimal hörsel
Audio Ready System
Båge och hjälmpåse ingår