• Leverans inom 2-3 dagar
  • Förlängt öppet köp till 10/1
  • Fri frakt över 400 kr
57773-112272_1
57773-112272_2

Matte Fuchsia/Rig Sapphire & Rig Light Amethyst

Sweet Protection

Sweet Protection Clockwork WC Rig Reflect Bli

Clockwork WC Rig Reflect Bli från Sweet Protection ger dina ögon optimala arbetsförhållanden. The Clockwork är framtagna med hjälp av Sweets alpina raceåkare, för att uppnå perfekt visibilitet under träning och tävling. Skidglasögonen passar dig med normalstort ansikte, har en tunn ram, med tight och skön passform, ett synfält som inte går att jämföras med någonting tidigare. Kontrasthöjande RIG lins och sitter perfekt till Sweet Protections hjälmar, framförallt Volata serien. Clockwork har en dubbellins utrustad med GORE® Protective Vents för att undvika fukt, imma och deformation av linsen när trycket i luften förändras och linsen går smidigt att byta utan kladd. Ett par goggles du kan lita på i alla förhållanden. Till World Cup modellen följer det med en genomskinlig lins för kvällsskidåkning och race covers så att du smidigt kan stänga igen ventilationen för att förebygga för högt luftflöde när farten ökar. Ett par goggles du kan lita på i alla förhållanden och inför alla åk.

2 299 kr

3 st

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Sweet Protection

Clockwork WC Rig Reflect Bli från Sweet Protection ger dina ögon optimala arbetsförhållanden.

The Clockwork är framtagna med hjälp av Sweets alpina raceåkare, för att uppnå perfekt visibilitet under träning och tävling. Skidglasögonen passar dig med normalstort ansikte, har en tunn ram, med tight och skön passform, ett synfält som inte går att jämföras med någonting tidigare. Kontrasthöjande RIG lins och sitter perfekt till Sweet Protections hjälmar, framförallt Volata serien. Clockwork har en dubbellins utrustad med GORE® Protective Vents för att undvika fukt, imma och deformation av linsen när trycket i luften förändras och linsen går smidigt att byta utan kladd. Ett par goggles du kan lita på i alla förhållanden.

Till World Cup modellen följer det med en genomskinlig lins för kvällsskidåkning och race covers så att du smidigt kan stänga igen ventilationen för att förebygga för högt luftflöde när farten ökar. Ett par goggles du kan lita på i alla förhållanden och inför alla åk.