• Leverans inom 2-3 dagar
  • Förlängt öppet köp till 10/1
  • Fri frakt över 400 kr
POC Fovea Mid Clarity Comp Hydrogen White/Uranium Black/Clarity Comp Low Light
POC Fovea Mid Clarity Comp Hydrogen White/Uranium Black/Clarity Comp Low Light

Hydrogen White/Uranium Black/Clarity Comp Low Light

POC

POC Fovea Mid Clarity Comp Hydrogen White/Uranium Black/Clarity Comp Low Light

Baserad på Fovea-glasögonen utvecklad i samarbete med POC Team-atleten Aaron Blunck, är POC Fovea Mid Clarity Comp racegoggles som är designad för att passa bättre på mindre ansikten. Designade för de mycket höga hastigheterna i utförsåkning har de Foveas berömda ramdetaljer och en torisk lins för att säkerställa maximal vertikal och perifer syn, men dess lägre höjd jämfört med Fovea skapar en bättre passform för lite mindre ansikten. Clarity Comp-linser, utvecklade i samarbete med den optiska industriledaren Carl Zeiss, har nyanser skapade för att förbättra kontrast och syn under korta perioder av intensitet, där inget mindre än perfekt sikt duger. Ventilationsskum med hög densitet förhindrar för mycket luftflöde vid höga hastigheter, vilket ger oöverträffad tävlingsseende. En mjukt belagd PU-ram och treskiktsskum anpassar sig efter ansiktet och förblir flexibelt även i de kallaste temperaturerna, vilket innebär att dessa googles är lämplig för användning även under djupaste vintern. Clarity Comp Low Light är en lins för dåligt ljus med rosaaktig spegel och ett violett ljus. En extra lins, Clarity Comp No Mirror och en mjuk glasögonpåse som kan användas som rengöringsduk ingår. Specifikationer: Clarity Comp Low Light CAT 1 VLT 57% Clarity Comp No Mirror CAT 1 VLT 49%

2 399 kr

Ej i lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

POC

Baserad på Fovea-glasögonen utvecklad i samarbete med POC Team-atleten Aaron Blunck, är POC Fovea Mid Clarity Comp racegoggles som är designad för att passa bättre på mindre ansikten.

Designade för de mycket höga hastigheterna i utförsåkning har de Foveas berömda ramdetaljer och en torisk lins för att säkerställa maximal vertikal och perifer syn, men dess lägre höjd jämfört med Fovea skapar en bättre passform för lite mindre ansikten.

Clarity Comp-linser, utvecklade i samarbete med den optiska industriledaren Carl Zeiss, har nyanser skapade för att förbättra kontrast och syn under korta perioder av intensitet, där inget mindre än perfekt sikt duger.

Ventilationsskum med hög densitet förhindrar för mycket luftflöde vid höga hastigheter, vilket ger oöverträffad tävlingsseende.

En mjukt belagd PU-ram och treskiktsskum anpassar sig efter ansiktet och förblir flexibelt även i de kallaste temperaturerna, vilket innebär att dessa googles är lämplig för användning även under djupaste vintern.

Clarity Comp Low Light är en lins för dåligt ljus med rosaaktig spegel och ett violett ljus.

En extra lins, Clarity Comp No Mirror och en mjuk glasögonpåse som kan användas som rengöringsduk ingår.

Specifikationer:

Clarity Comp Low Light CAT 1 VLT 57%
Clarity Comp No Mirror CAT 1 VLT 49%