• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
POC Fovea Clarity Comp Uranium Black/Hydrogen White/Spektris Blue
POC Fovea Clarity Comp Uranium Black/Hydrogen White/Spektris Blue

Uranium Black/Hydrogen White/Spektris Blue

POC

POC Fovea Clarity Comp Uranium Black/Hydrogen White/Spektris Blue

POC Fovea Clarity Comp är skidglasögon för tävling, designad för de mycket höga hastigheterna i utförsåkning. Clarity Comp-linser, utvecklade i samarbete med den optiska industriledaren Carl Zeiss, har nyanser skapade för att förbättra kontrast och syn under korta perioder av intensitet, där inget mindre än perfekt sikt duger. Unika Spektris-spegelbeläggningar har konstruerats för att komplettera varje Clarity Comp-linsbaston och appliceras för tre distinkta väderförhållanden: soligt; delvis soligt och mulet. Clarity Comp Spektris Blue är en allroundlins med blåaktig spegel och ett violett ljus. Ramen på Fovea ger ett stort synfält, och ett skum med hög densitet täcker ventilationen för att minska luftflödet inuti glasögonen vid de höga hastigheterna som uppnås under utförsåkning, vilket ger oöverträffad tävlingsseende. En extra lins, Clarity Comp No Mirror och en mjuk glasögonpåse som kan användas som rengöringsduk ingår. Specifikationer: Clarity Comp Spektris Blue CAT 2 VLT 22% Clarity Comp No Mirror CAT 1 VLT 49%

2 399 kr

Ej i lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

POC

POC Fovea Clarity Comp är skidglasögon för tävling, designad för de mycket höga hastigheterna i utförsåkning. Clarity Comp-linser, utvecklade i samarbete med den optiska industriledaren Carl Zeiss, har nyanser skapade för att förbättra kontrast och syn under korta perioder av intensitet, där inget mindre än perfekt sikt duger. Unika Spektris-spegelbeläggningar har konstruerats för att komplettera varje Clarity Comp-linsbaston och appliceras för tre distinkta väderförhållanden: soligt; delvis soligt och mulet.

Clarity Comp Spektris Blue är en allroundlins med blåaktig spegel och ett violett ljus.

Ramen på Fovea ger ett stort synfält, och ett skum med hög densitet täcker ventilationen för att minska luftflödet inuti glasögonen vid de höga hastigheterna som uppnås under utförsåkning, vilket ger oöverträffad tävlingsseende.

En extra lins, Clarity Comp No Mirror och en mjuk glasögonpåse som kan användas som rengöringsduk ingår.

Specifikationer:

Clarity Comp Spektris Blue CAT 2 VLT 22%
Clarity Comp No Mirror CAT 1 VLT 49%