• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Lange LX 95 W HV GW
Lange LX 95 W HV GW

Lange

Lange LX 95 W HV GW

Om du har breda fötter och letar efter hög prestanda i en bekväm pjäxa som är anpassad efter den kvinnliga kroppsformen, då är LX rätt val för dig. Kombinationen av Langes legendariska prestanda och en bredare passform gör att du kliver i och ur lätt samt säkerställer att du håller dig bekväm hela dagen. Den formbara innerskon gör så att det går att skapa en skön känsla runt foten och ge dig den bästa passformen Lange jobbar med en skalkonstruktion (Dual Core) resultatet är en mer responsiv pjäxa och gör så att det finns mycket goda möjligheter för individuell anpassning! Specifikationer: Flex 95 Läst: 102 mm Vikt 1655g i storlek 24.5 Formbar innersko.

Storlek

4 400 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Lange

Om du har breda fötter och letar efter hög prestanda i en bekväm pjäxa som är anpassad efter den kvinnliga kroppsformen, då är LX rätt val för dig. Kombinationen av Langes legendariska prestanda och en bredare passform gör att du kliver i och ur lätt samt säkerställer att du håller dig bekväm hela dagen. Den formbara innerskon gör så att det går att skapa en skön känsla runt foten och ge dig den bästa passformen

Lange jobbar med en skalkonstruktion (Dual Core) resultatet är en mer responsiv pjäxa och gör så att det finns mycket goda möjligheter för individuell anpassning!
Specifikationer:
Flex 95
Läst: 102 mm
Vikt 1655g i storlek 24.5
Formbar innersko.