• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Rossignol Sender Free 110 23/24
Rossignol Sender Free 110 23/24

Rossignol

Rossignol Sender Free 110 23/24

Max Palm och Rossignols atlet teams nya favorit skida, Rossignol Sender Free 110! Det här hade Max Palm att säga om Sender Free 110: "Sender Free 110 är den perfekta every day skidan, från vindpinat till slush och puder funkar den lika bra! Min go to skida :) Jag kör på 191cm när jag ska åka friåkning och sen 184cm mittmonterat i parken" Vidöppna bowls och backcountry kickers till branta linjer och höghastighets åkning i resorten, Rossignol Sender Free 110 låter dig skicka det vart som helst snön tar dig, i eller utanför pisten. Skidan har en full sidewall kombinerat med den lekfulla flexen och responsen från en puderskida med det självsäkra kantgreppet från en storbergsskida. Rossignols "Double Rocker-profile" och "Airtip" sätter ribban för rolig, lyhörd skidåkning, medan en kärna i PEFC-poppelträ håller den lätt och miljövänlig. Titanalförstärkningar och Damp Tech vibrationsdämpning bibehåller en förutsägbar, kraftfull känsla i alla snöförhållanden. Kraftfull, responsiv Flex Titanal-inlägg under foten förbättrar kraften för ökat kantgrepp, rebound och energi genom skidans längd. Responsiv pop, lättviktig smidighet Carbon Alloy Matrix minskar vikten och förbättrar responsen. Lekfull prestanda Air Tip-teknik minskar svängvikten för förbättrad manövrerbarhet utan att kompromissa med prestanda. Självsäker Control Damp Tech reducerar skidvibrationer för ökad snökontakt och smidig, säker kontroll i varierande snöförhållanden. Maximalt kantgrepp Rektangulär sidoväggkonstruktion ger race-beprövad grepp, precision och kraft. Lätthanterlig Lättvikts Topsheet-konstruktion minskar skidvikten för en lätt svängvikt och ökad lyhördhet. Hållbart sinnad PEFC™-certifierade kärna i poppelträ kombinerat med användning av återvunnet ytskikt, bas- och kantmaterial hjälper till att minska miljöpåverkan under produktens livscykel.

Längd

8 400 kr

I lager

  • 10% Paketpris vid köp av skida + bindning, dras i kassan
  • Bindning ej inkluderad i priset för denna skida
  • Kostnadsfri montering vid köp av skida och bindning
  • Fri frakt

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Rossignol

Max Palm och Rossignols atlet teams nya favorit skida, Rossignol Sender Free 110!

Det här hade Max Palm att säga om Sender Free 110: "Sender Free 110 är den perfekta every day skidan, från vindpinat till slush och puder funkar den lika bra! Min go to skida :)
Jag kör på 191cm när jag ska åka friåkning och sen 184cm mittmonterat i parken"

Vidöppna bowls och backcountry kickers till branta linjer och höghastighets åkning i resorten, Rossignol Sender Free 110 låter dig skicka det vart som helst snön tar dig, i eller utanför pisten. Skidan har en full sidewall kombinerat med den lekfulla flexen och responsen från en puderskida med det självsäkra kantgreppet från en storbergsskida. Rossignols "Double Rocker-profile" och "Airtip" sätter ribban för rolig, lyhörd skidåkning, medan en kärna i PEFC-poppelträ håller den lätt och miljövänlig. Titanalförstärkningar och Damp Tech vibrationsdämpning bibehåller en förutsägbar, kraftfull känsla i alla snöförhållanden. Kraftfull, responsiv Flex
Titanal-inlägg under foten förbättrar kraften för ökat kantgrepp, rebound och energi genom skidans längd.


Responsiv pop, lättviktig smidighet
Carbon Alloy Matrix minskar vikten och förbättrar responsen.

Lekfull prestanda
Air Tip-teknik minskar svängvikten för förbättrad manövrerbarhet utan att kompromissa med prestanda.

Självsäker
Control Damp Tech reducerar skidvibrationer för ökad snökontakt och smidig, säker kontroll i varierande snöförhållanden.

Maximalt kantgrepp
Rektangulär sidoväggkonstruktion ger race-beprövad grepp, precision och kraft.

Lätthanterlig
Lättvikts Topsheet-konstruktion minskar skidvikten för en lätt svängvikt och ökad lyhördhet.

Hållbart sinnad
PEFC™-certifierade kärna i poppelträ kombinerat med användning av återvunnet ytskikt, bas- och kantmaterial hjälper till att minska miljöpåverkan under produktens livscykel.